Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Astrologia retriitti 29-31.3.2019Astrologia retriitti 29-31.3.2019

Babyloniassa oli astrologiaa 2000 eKr. Palvottiin viittä jumalaa: Merkurius, Venus, Mars, Jupiter ja Saturnus. Papit ennustivat näiden jumalien tahdon. Sieltä astrologia siirtyi Kreikkaan missä ennustajina olivat oraakkelit. Egyptissä astrologiaa harjoitettiin jo 4800 eKr. ja tehtiin luonneanalyyseja syntymäajan perusteella. Intian astrologiaa tunnetaan jo 5000 eKr. Vasta 1700- luvulla astrologia ja tähtitiede erkanivat ja yliopistoissa ei enää opetettu astrologiaa.

Astrologia ei ole ennustamista. Ihmiset reagoivat monilla tavoilla karttansa tapahtumiin. Eikä fatalistista kohtalonoppia kuten nyt kyllä käy niin tai näin. Aspektien tilanteita lähestytään enemmän psykologisina kasvuprosesseina tietyillä elämisen alueilla. Kohtalo meillä toki on ja sen lisäksi valinnanvapaus. Tietysti huomioidaan taustatekijöitä: kasvuympäristöä ja yhteiskunnallisia olosuhteita. Tämä kaikki vaikuttaa elämääsi. Kun on vapaa tiukkojen ulkopuolisten tahojen ohjauksesta voi paremmin toteuttaa karttaansa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@tietoisuudentila.fi  tai 040 416 7878, Keijo Remes. Myös Anne Paalo, jolle lähetetään seuraavat tiedot: nimi, syntymäpäivä, syntymävuosi, paikkakunta sekä syntymäaika. Sähköpostit anne.paalo@kolumbus.fi tai anne_paalo@hotmail.com