Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ihmisen ja luonnon suhde on vuorovaikutusta kaikilla olemassaolon tasoilla. Villivihannesten ravintoarvot voivat olla moninkertaisia verrattuna viljeltyihin kasveihin. Luonnonlääkekasveja on käytetty aina ja ne tulevat parantamaan meitä myös tulevaisuudessa. Syötävät kukat ovat koristeellisia. Monet niistä ovat parantavaa voimaruokaa ja sisältävät harvinaisia ravintoaineita. Tiibetissä on tunnettu kukkapaasto. Silloin syödään pelkästään kukkia pitämään yllä terveyttä ja nuoruutta.

Lähiluontoon tutustumisen ohella, saat paljon teoreettista tietoa villivihanneksista. Villivihannekset ja kukat tunnetaan ravintona monissa kulttuureissa. Hieman myös myrkkykasveista – nekin ovat mielenkiintoisia. Suuri lääkäri Paracelsus sanoi: Pieni määrä on lääkkeeksi ja liika on myrkkyä.

 

Aloitamme perjantaina 15.6. klo 18. Tee tarjolla klo 16 alkaen. Saapua voi myös lauantai aamusta. Päätämme sunnuntaina 17.6. lounaaseen, jonka ajankohdan sovimme paikan päällä.

Leirin hinta on 120 €. Hinta sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailun (liinavaatteet 10€) sekä aina antoisan ja virkistävän viikonlopun. 

Majoitus päärakennuksen (630 m2) 1 tai 2 hengen huoneissa (valintasi mukaan), saunamahdollisuus.

Tietoisuuden Tila, Villa Näset, Merikodintie 20, 25830 Västanfjärd. Kemiönsaari (hyvä tieyhteys perille).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset anne.paalo@kolumbus.fi  050 5706105 tai info@tietoisuudentila.fi    040 416 7878, Keijo Remes               

Osallistuminen vahvistetaan suorittamalla maksu tilille FI42 4730 0010 3612 43 / Tietoisuuden Tilan tuki ry.

Facebook/ Tietoisuudentila